Ввижаешся у снах

Ввижаєшся у  снах

Мені ти знов ввижаєшся у снах,
Я губенята пристрасно цілую,
Від дотику мого ти кажеш:” Ах!”
І стогін задоволення я чую.

Цілую всі чарівності твої
І в захваті до себе пригортаю,
За них усі я виграю бої,
Хоча суперників своїх не знаю.

Та ось я прокидаюся від сну
І бачу що тебе нема зі мною,
Неначе я проспав свою весну,
Прокинувся ж холодною зимою.
26.02.01


Рецензии