Без тебе i з тобою

Без тебе холодно і темно,
Душа і ниє і болить,
І час повільний йде даремно,
І нудно в світі цьому жить.

І сонце хмарами закрилось,
Погасли зорі в небесах,
Без тебе в світі все змінилось,
Й тебе я бачу тільки в снах.

З тобою світять сонце й зорі,
Тепло навкруг все огорта,
Душа, що сумувала в горі,
До неба пташкою зліта.

Коли ти є  квітують квіти,
Співають в хащах солов’ї,
З життя не можна не радіти
І не писать вірші свої.
17.02.01


Рецензии