Зима ти красива та невчасно..

Ну ось прийшла зима...
 Точніше повернулась...
Не йде від нас вона...
 До мене пригорнулась...

Чому так мало слів...
 А в серці купа крові...
Пульсує у мені...
 Це почуття любові...

І сніг навколо.. лід...
 Та в тілі жар палає...
Невчасно так душа...
 Чомусь тебе кохає...


Рецензии