В сердце

Набридло. Утома.
В очах сірий сумнів
На двері балкону
Минулий день сунув.
Хай полежить
Мені ще так легше
Час не біжить
Стерлися межи.

У очі пірнув
Та мабуть втопився.
Я срок свій відбув
Та дуже втомився.
У часи арешту
У часи відлиги
Я поверну решту
Я спалюю книги.
Не хочу, щоб сиві
Зостались вони
Під час дощу-зливи
Спочатку весни...

Я білу сорочку
Надягну на тіло
Відійду до стінки,
Зирну так, не сміло.
"Стріляйте", як грім
Приказом. Насилу.
І груди, сорочку
Вогнем опалило.

Лежу я на спині
Білії дверці
У грудях дві дірки
Обидві - у серці.


Рецензии