Виртуално кокиче за някоя

Говори ми! Какво, че говориш

в тишина от спот;ени викове?

Няма нищо за тебе да сторя,

аз съм просто поредната никоя.

 

Погледни ме! Какво, че ме гледаш

във  албум с незапомнени ликове.

Пирова ще е твойта победа,

щом съм просто поредната никоя.

 

Отречи ме! Какво, че отричаш

тези толкова яростни знакове?

Подари виртуално кокиче

празнично на поредната някоя.


Рецензии