Велика облуда

Любові нема і не буде,
Її не було і до нас,
Любов це велика облуда,
В якої є безліч прикрас.

Любов свою суть прикриває
Ласкавим і добрим лицем,
Брехливі слова промовляє,
Приємний чекаючи щем.

Та згодом це їй набридає,
Прикраси із себе скида
І вражена жертва тікає,
Вона ж нову душу шука.

Любов, то є плотська облуда,
Вона заморочує нас,
Її в нашім серці не буде,
Як з’явиться нам без прикрас.
10.06.01.


Рецензии