Як тихо

Як тихо навколо,
Ніде ні душі,
Про щось загадково
Мовчать комиші.

Плакучії верби
До ставу висять,
Всі в свiті завмерли,
А сльози тремтять.

Ніколи не плачу,
Сльоза лиш тремтить,
Як милу не бачу
Не хочеться й жить.
04.06.01.


Рецензии