Келихи на повню я любов ю

Келихи на повню я любов’ю
І буду ткати словом те,
Що ткала й ніжністю своєю в тії ночи.
Я не люблю пусті слова,
Ненавиджу самотності,
Але люблю ті очи молоді
І ті чудові ночи,
Коли зі мною був ти,
І доторкався до моїх ніжних рук.
А як умію я кохати
Тобі не слід поки того знати,
Бо любов моя,то страшна сила,
Що розум зводить с пантелику
І інколи надміру забирає чоловічих сил.


Рецензии