Моя шана козакам

Моя рідна Батьківщино, не потрібно нам журби,
я тобі дарую сина. Збереже він від юрби
хижих злодіїв заклятих, тих що хочуть тебе вбити
тих, що хочуть нас зв'язати, нашу волю розтрощити.

Втім любові до свободи не спинити ворогам
в краї вільного народу моя шана козакам.
Мужність і смілива вдача це твоєї долі знак
завжди їх носи з собою, синку, справжній мій козак.


Рецензии