Шию з тiла твого я обличчя своe

Шию з тіла твого я обличчя своє

Шию з тіла твого я обличчя своє,
Сум і біль не тривожать ніколи мене
Серед трупів у темряві виріс чужий,
Де у мисці лежить кривавий скелет
Не ковтає більше повітря сухе.
Між розірваних тіл, де спустошений світ,
Ти проситимеш світла у погрозливій грі,
А залишиться місце лише у пітьмі.


Рецензии
prili4no prili4no prili4no pro razw recenz

Данаил-Петров-Досев   20.03.2013 13:32     Заявить о нарушении