Жiноче св ято

Було  це   св’ято   для  усіх    жінок,
Хіба ж не так,  тоді  казали  люди ?
Тепер   зав’яв  той  весняний  вінок
І  може св'ято люди це забудуть?

А  ти  до  мене  прийдеш  увісні,
І  подаруеш  як  раніще  квіти
-Вітаю  з  гарним    св’ятом  навесні1-
Я  пригадаю  ці  слова  привіту.

Як  сонце  слало  промінь  золотий,
І як  раділо,  навіть,  з  нами  небо.   
А поруч  ти  такий  був  молодий
Хіба ж для  щастя було більше треба?
   


Дарунків  я  не  знала  дорогих,
Але ж, дорожче  слів  чим  ті, не  чула.
А як  раділо серденько   від   них?
Та  тільки  жаль, що це давно  минуло...

Та ще  живе  той  вогник  почуття,
І  радість св’ята  не  вгасае.
Вона  зостанеться на все  мое  життя,
Чи е  хто  в  мене  поруч,чи  немае.


Рецензии