Не дзвони

Не дзвони, не нагадуй мені
Про минулі щасливії дні,
Не роз’ятрюй ти душу мою,
Не нагадуй минуле, молю.

Бо минулеє наше життя
Вимагає від нас каяття
За таємне кохання та гріх,
Цю провину в душі я зберіг.

Все таємне солодке таке,
Не надійне і дуже хитке,
Не роз’ятрюй ти душу мою,
Не нагадуй минуле, молю.
26.10.01.


Рецензии