Передсвяткове

       

           Жінки України! Стою на колінах,
                За все, що накоєно в черзі віків,
                За сльози, за біль і за довготерпіння,
                Благаю - простіть своїх чоловіків.

            За Ваші надії, за радість та муки,
                Багаточисельні провини свої,
                Схиляюсь додолу,цілую Вам руки,
                Натружені руки, кохані мої.


Рецензии