***

Не рань так струни душі,
Не рань,прошу не рань,
Можливо ти цього не бачиш,
Можливо,але не роби так.

Не рань що зв’язано із спогадами,
Які налинули сьогодні й навесні,
Не рань,прошу не рань,
Минуле,хай буде все як слід.

Не рань думки,нагадувань не треба,
Не треба повторювати знов,
А може я для тебе,
Не є картинка,а реальний сон.


Рецензии