Украина

Вже догорає день над хвилями Десни
Шепоче вітер "на добраніч рідний край"
За сонце в небесах, за радість у очах
Я за все вклонюсь рідній землі
За сонце в небесах, за щастя у очах
Я за все вклонюсь рідній землі

Співають колискову пісню солов'ї
И лине з піснею душа у височінь
За батьківське тепло, за щастя що було
Я за все вклонюсь рідній землі
За батьківське тепло, за щастя що було
Я за все вклонюсь рідній землі

Як коні вороні летять роки мої
Та молодою залишається душа
За радість і печаль, за неосяжну даль
Я за все вклонюсь рідній землі
За радість і печаль, за неосяжну даль
Я за все вклонюсь рідній землі


Рецензии