Populara

Te cata mandra cu ochii-
Tremura matasa rochiei,
Te cata in miez de noapte
Ca sa-ti dea cirese coapte

O catai si tu pe ea,
Dar sedeam in prejma ta
Tu-un inger visator,
Numai patima si dor...

Si iar verde de smicele
Arzatori ca doua stele,
Urmariti de-un singur gand-
De-o iubire pe pamint...


Рецензии