Ми вище всiх

 Ми вище всіх:
 над нами тільки небо,
 що тисячами світиться прикрас,
 під нами люди, їх дрібні потреби,
 що стануть ще дрібнішими для нас.
 
 Ми вище всіх:
 над нами тільки зорі,
 що граються в просторах крижаних.
 Під нами люди, що до нас суворі,
 ми станем ще добрішими до них.

 Ми вище всіх, кохана королево,
 ми нашим світом правимо удвох.
 Ми вище всіх:
 над нами тільки небо!
 Нам краще всіх:
 над нами тільки -  Бог!


Рецензии