Це була спроба перед стартом

Це була спроба перед стартом...
Хоч крок до фінішу вже є....
Той крок єдиний, хоч з азартом
До другого запал стає...

То був стрибок у прірву цілі
І хоч польоту ще нема...
Навчилась те, чого не вміла
І в бій прорвалась я сама...

Це перший звук до пісні долі
І перша буква у словах...
Це перший признак, справді, волі
Й думок захованих в роках...

Це була спроба пред початком,
Найважчий крок до дій в мету...
В ній жодної нема загадки,
Хоч всі пригадують в льоту...

То був лиш рух, що є у танці,
Маленький крик заяви в слід...
Той крок із долею коханці
І з ним ми далі йдем у світ...

Це була спроба перед стартом....


Рецензии