Божев льна

Я божевільна не з тобою,
Ти був для мене всім...
Єдиним щастям і спокою
Я знала в божевілля-грім...

Я божевільна і без тебе,
Тебе я бачила повсюди..
Для тебе птахою у небо
Злітала, хоч брехали люди...

Я божеволію...так треба,
Бо ж поруч нікого й ніяк...
Мабуть, полину знов до тебе,
Хоч сам руйнуєш мрій літак...

Я божевільна і самотня,
Хоч пристрасть бє тривогу й крик
В очах не видає безодні
І світу, що без тебе зник...

Я божевільна й особлива..
А ще я горда і проста...
В моїх очах чатує злива
І хмара сліз, що вже густа..

Я божевільна...ще й романтик...
Й чекаю щирість у взаєм...
В мені нема глибин Атланти
І книг незчитаних дилем...

Я— божевільна...сам все знаєш....
Та й іскру бачиш сам в очах...
Мене не вивчив...цим й кохаєш,
Мов загадку в весни ночах...


Рецензии