уявлення щастя

У кожного своє уявлення щастя,
У кожного мрії і цілі життя....
Хтось ходить по краю і мріє не впасти,
А хтось в безнадії живе в почуттях...

Хтось в вулицях бачить останню надію,
Хтось бачить спасіння в мільйонах грошей...
Живе хтось в роботі і нею леліє,
А хтось не бажає знать сутність речей...

Для когось у зовнішніх фантиках радість,
Для когось в думках, що якими живе...
Щасливим в дрібницях потрібна лиш малість,
Щоб бути в висотах й відкрити нове...


Рецензии