Я пригадав

Я знову пригадав тебе
Й бездоння синь-голубе,
Річковий берег в травах
Й кохання у забавах.

Я пригадав твій голосок,
На скроні чорний завиток,
Жагучі обіймання
Й солодкі цілування.

Я пам`ятаю запах твій
І помах довгих чорних вій,
Очей чарівних погляд
І радість, що ти поряд.

Я пригадав щасливі дні,
Що дарувала ти мені,
Я пам`ятаю й досі
Ту золотую осінь.

Любов й кохання назавжди
Лишають в пам`яті сліди
Й ці миті пречудові
Ми ще відчуть готові.
08.04.02


Рецензии