Полечу до тебе

Білою хмаринкою
Полечу до тебе,
Чистою краплинкою
Упаду із неба,
Щоби стать трояндою
Під твоїм віконцем,
Щоб пахтіти м`ятою,
Під одним жить сонцем.

Ніжною трояндою
Притулюсь до тебе
Й самоту триклятую
Не впущу до себе.
24.03.02


Рецензии