Нима килдинг, нималар килдинг?

Нима килдинг,нималар килдинг?
 Кечикиб келган, мухаббатим?
 Нечун ута, ширин алдадинг
 Бир томчисин, тутмай шарбатинг
 О,нималар килдинг, галдираб
 Энг сунгги, бекатдаги ошик
 Дунё "бум-буш"масин билдириб
 Очик кеткизган, кузим,жик-жик..
            ***


Рецензии