***

Ти зорею мені заглядаєш у вічі
Невільно торкаючись рук
Думки однакові в ці миті
Під обрієм тихо пливуть.

Від хворих думок донесеця
До теплих твоїх очей
Краплинкою ніжності з серця
Пестливе кохання людей

Солодко заплющивши очі
Затримав свій подих на мить
Вуста, кидаются на поспіх
І ви торкаєтесь зорі.

Той погляд у мені горить з тих пір,
Як зірка в серце впала з твоїх вій.


Рецензии