Rondeau Allemagne

Я завмираю і йду, чужа цій землі,
З любов'ю, яка мене над кордонами підіймає,
У небесах. Бачу кожного, хто де є і кого немає;
Я завмираю і йду, чужа цій землі.

З любов'ю, яка мене над кордонами підіймає,
Я хочу клятви усі зруйнувати
І сміятися, і серце рвати на клапті
З любов'ю, яка мене над кордонами підіймає.

У небесах  бачу кожного, хто де є і кого немає:
Піднімають скривавлений прапір, упав дирижабль.
Не видно нічого; видніється, може, кабель
У небесах. Бачу кожного, хто де є і кого немає. 


Рецензии