Любити...

Любити- дуже гучне слово,
Любити рідних,так я їх люблю,
Любити подругу,люблю,
Любити тваринку,це просто звичка,
Любити природу,це пейзаж,
Любити книги,це наука,
Любити стіни ,бо вони є рідні,
Любить,любить,любить..
Любити тебе ,проте не вірю в це.


Рецензии