Творчi залицяння

Пишу, а думка горнеться,
Звиває лаваші...
Лечу в віршах, як горлиця,
До Вашої душі.

Тримаюсь часом осторонь,
А часом зазирну
Через товщини простору
В душевну глибину.

Нектаром слова поюся
В мереживі бажань.
Душевні рани гояться
Від теплих сподівань.

Зачитуюсь шедеврами,
Гортаю сторінки. -
Ой, мліють недаремно же
Від Вас усі жінки!

Бажання пахнуть рутою -
Душевні врожаї. -
Вже часом переплутую,
Де Ваші, де мої...


Рецензии