Просто будь!

  ПРОСТО БУДЬ!
Зблякли плечі…Погляд згаслий..
Пустка в серці…Схаменись!
Сонце світить, небо грає
Віти в коси заплелись,
Вир нуртує…І дитина
Сипле сміхом за вікном,
В лузі гнеться ось калина…
Чітко стука метроном…
Це -  життя вирує поруч!
Серце в працю! Очі – вгору!
Віднайди в собі ти порох,
Ніц душі смоктати горе!
Бог тебе зродив на радість-
Ти цього не забувай!
Ти надію завжди знайдеш,
Якщо діять будеш сам…
Бо безвихідь – це могила,
Коли тіло у труні.
Все забудь, щоб  смуток  згинув!
Новий світ знайди в собі…
Серце витягни з облоги,
Знов любов»ю запали,
Щоби згинули тривоги…
Просто будь.
Люби.
Живи.


Рецензии