***

Що надихає вас на почуття?
Що змушує невпинно битись серце?
Кохання - лише мить твого життя,
Момент! що більш не повернеться...

Давайте будем жить в абсурді!
Без намагань розтиснем пальці.
Сьогодні ти співець на студії,
А завтра - підкоряєш танці.

Давайте змінемо історію,
Напишемо свої балади.
Модернізуєм стару Таврію,
Відкриємо гурток про владу.

Давайте відвоюєм Францію.
Почнімо ласувати жаб.
Це краще, ніж ота корупція,
Що служить пеклом людських вад.

Давайте заборону штрафів,
Й випустем усіх на волю.
Чого ж тримаємо братів?..
Вам до вподоби ця сваволя?

Що коється у цій державі?
Де кожен гріх прикриє грішми...
Ці пропозиції на "лаві",
Та наслідки не стануть гірше!


Рецензии