Синдром

Я розучилась писати душею.
Я відчуваю, що я -  не я.
Вибач, що рими покриті іржею
- душа вже давно не моя.
Немов вона була зіркою з неба,
Яку впіймати повинен був ти,
Але вона тобі зовсім не треба.
Не треба це значить  - не берегти.
Мені не потрібно падати в воду,
Щоби  відчути що я на дні.
Синдром мій тобою,як сонце в негоду -
Ховається десь у мені.

03.03.13


Рецензии
натушик, болюче, файно написано

Марта Пройслер   16.04.2013 15:32     Заявить о нарушении
дякую, Мартуль.
приємно

Птица Души   28.04.2013 12:04   Заявить о нарушении