Ти ангел

Я знаю що курити це шкідливо
Не відчуваю  біль коли курю
Про мене ти так часто забуваєш
А  злість щекочуть нерви у мені
Істерика назовні криком рветься
А мій наркоз це дим від сигарет


    Пр
До тебе, тебе, хочу, хочу, хочу
До тебе, тебе, тебе, любий мій 
А я без тебе, я без тебе, я без тебе
Небо без сонця і як трави без дощів
Так одиноко сумно  тебе ждати
Секунда вічність  любий  без тебе

А ти шептав чекай мене люби
Світись як сонечко і я прийду до тебе
А ти приходиш рідко до мене
І я не знаю любиш чи не любиш
Від фальші слів обіцянок твоїх
Де правда і брехня не розумію
Але завжди при зустрічах скажу
Мій ангел ти якого я кохаю
Так поклянись і сумнів мій розвій
Що найдороща я тобі дівчина

         Пр


Рецензии