Колискова

               

Вечоріє,вже на дворі сонечко сідає
Квіти, звірі і рослини очі закривають
Місяць човен,між зірками пісеньку співає
Та маленьку онученьку,в човнику гойдає

ПРИСПІВ:
Гойда, гой ди гойдашеньки засинай
Руче няточки, під щічки підкладай
Спи моє серденько любе сили набирай
Натомилась, так за день відпочивай

Хай у сні тобі насняться дивнії краї
Пташенята, хай щебечуть гарнії пісні
Принц прискаче за тобою на білому коні
Хай у тебе будуть, всі щасливі дні               


Рецензии