Йди

Хочеш іти? Іди. Я тебе не тримаю.
Ти йдеш туди, куди раніше казала ніколи не підеш.
Іди,я тебе не тримаю, навпаки - відпускаю
Тільки знай, що дороги назад до мене ти вже не знайдеш.

Важко через дрібниці втрачати друга
Це набагато гірше, ніж тяжка недуга.


Рецензии