I як колись

Розум не в силі тебе розпізнати
Яка ти будеш сторона в монеті
Ти мій метелик що несе любовну втіху
Не хочу щоб морозом була ти
Від холоду загину наче квіти

          Пр 2р
Любові дні даруєш ти мені
З тобою я щасливий дуже, дуже
У серці  яблуневий райський сад
І я цвіту, цвіту, цвіту цвіту
Круги як по воді щоб не плили
Камінь не кинь у серце моя люба 

Слова любові які  є   на землі
Я з ніжністю до тебе їх промовлю
Для  тебе буду всім лише люби
Твоя любов найбільша нагорода

Любові більшої немає як моя
Немає вірності такої у природі
До сторони де серце до грудей
Ти пригорнись відчуй мою повагу

      Пр
Любові дні даруєш ти мені
З тобою я щасливий дуже, дуже
У серці  яблуневий райський сад
І я цвіту, цвіту, цвіту цвіту
Круги як по воді щоб не плили
Камінь не кинь у серце моя люба 


Рецензии