Я любов

Тількі з тобою  буду я щаслива
Не проживу без тебе я і дня
В любові всі думки мої про тебе
Поклич мене поклич і я піду


               Пр
Від твого погляду я тебе зрозумію
Лебідкою до тебе припливу
Якщо туман густий покриє ранок
Я стукіт серця твого віднайду
Якщо ти мене любиш і бажаєш 
До тебе моє серце приведе
 
Ти поруч будь завжди цього бажаю
Я не ревную вірю і люблю
Не хочу знати слухати не хочу
Що кажуть люди вірю я тобі

Людські слова отрута, 
Антитоксин це є твоя любов
Платком я рота людям не накрию 
Де ти ходив де ти бував ти біля  мене
Ти повернувся до мене я є любов

              Пр


Рецензии
Да, всегда видимо надо слушать голос свого сердца.
Христос Воскрес!

Виктор Богодухов 2   05.05.2013 08:51     Заявить о нарушении
Воистину Воскрес
С праздником, желаю удачи.

Волиняночка   05.05.2013 08:56   Заявить о нарушении