Подарунки до свята

Як на весняне свято
Дарунків є багато,
Коштовностей і квітів,
Речей та ніжних слів...
Я ж вибрав з подарунків
Сто тисяч поцілунків,
Тобі подарувать їх
Сьогодні захотів!

  2. 03. 2013 р.

   


Рецензии