Заради жiнок

Підступаєш до своєї дружини,
твої посмішки часто сумні:
так минають твої нудні дні.
Білим мак вчіпився за тин.

Глянь, напружені твої м'язи,
золотисті виноградні пагорби.
Озерне плесо в далині, лагідно,
коса у полі свище раз по раз.

Опадає собі роса з кущів,
спливає червоно листя.
Себе на шмаття, ніби рись,
бо коханій догодити хотів.


Рецензии