***

Промайнуло вже чотири роки,
Як покохала я тебе
Але ці роки не любові-болю
Яким живу я і тепер.
Але,що зробиш вже з тобою
Як іншу любиш ти тепер .
А я все не впадаю в відчай.
Бо я люблю і ще тебе.


Рецензии