Тримай кохання

Кожен день тебе я бачу,
Моє сердце дивно плаче.
Плаче не від болю,не від жалю,
А від того,що тебе кохаю.

І думки про тебе,лиш про тебе,
Не залишуть,не відпустять мене.
Тримаючи в солодкому полоні,
Розкриють все моє життя тобі,як на лодоні.

І вся душа моя палає,
Тремтить так солодко і ніжно,
Без тебе ж,полум’я згасає,
Стає так холодно і сніжно.

Без тебе все стає темнішим,
Сіріє небо,чорніє річка,всі навколо гинуть.
Без тебе,і життя стає страшнішим,
Тому,тримай моє кохання,моє серце,що здалеку линуть!


Рецензии