Ночка

 Зорі на небі сяють яскраво,
 Заспаний місяць всміхається їм.
 Вітер повіяв і хмарок не стало.
 Ніч чарівна уже майже настала,
 Трошки іще, ще хвилинка – і все!
 Небо вже чорне, пташок не стало.
 Сплять уже пташки, спить все живе.

 Ні! Не все спить!
 Он, у крайній хатинці вогник палає яскраво в вікні.
 Біля віконця красна дівчина
 З очей у неї йдуть сльози гіркі.


Рецензии