ти-я

досить!
мені боляче слухати ці твої слова байдужі.
очі-калюжі
не відірвати від тебе.
цвяхами гострими б*єш по душі мужній
але скаліченній. скажи ще, що так треба!

небо моє,
зараз сипле зірками.
а я тихо, мирно на дивані -
згадую день минулий - хапаюсь за нього руками.

обійми ніжні.
сердечні цілунки.
поряд із нами - лунають так лунко,
що захопитись не важко.
"ти-я" одне ціле -
і сподіваюсь, назавжди.


Рецензии