Мара...

Розбити б вікно з бескінечності хтивих надій,
Взлетіти б у небо із моря печалі п'янкої,
Полинути б птахом на крилах докучливих мрій,
Туди!Ген далеко,де гамірні щастя прибої.

Тримати в руках краплі солі морської блакиті,
Милувати світанками міцно заплющені очі,
Там знайти незабутні мною забуті вже миті,
І з ними ділити мої самотні всі ночі.

Заспокоїти бурю нестерпних холодних вітрів,
І під місяцем світла прожите на пляжі розкласти,
Зруйнувати в'язницю сірих незайманих днів,
І мов крапля до моря в обійми солодкі упасти...


Рецензии