Кохання

Кохання-що ж це є насправді?
В коханні не буває меж
Хто любить,той мабуть і знає
Що це основа твого життя теж,
Коли кохаєм тільки й цим живем.
Адже коханим бути-це велике щастя,
Велика радість та єдине почуття
воно породжується на довірі і повазі
Та взаєморозумінні люблячих сердець.
Коли кохаєм ми ,то все ми пробачаєм,
Любу образу і любий каприз.


Рецензии