Скрипаль

Я не завідую ніколи на любов
Любов як вітер  куди хоче подує
Я не завідую нікому на любов
Там  різні краски почуттів печаль і радість

        Пр
Емоції   ідуть завжди від серця
І ти коханна ці несеш, чарівні звуки
Я скрипка ти скрипаль мелодія твоя
Мелодія любові чи розлуки

А я тебе люблю і буду повторяти
Щасливі про любов співають всі  пісні
Ьула любов і перша нещаслива
Була вогонь стала сльоза і пустота

Я все забуду все що не зрослося
Усе  начну з нуля лише люби
Довіритись боюсь щоб не прийшлося
Знов будувати  зламане життя

           Пр 2р
         


Рецензии