***

Коли пригадую тебе.
Мені тебе не вистачає,
Сумую, плачу чи сміюсь,
Коли про тебе я згадаю.
Згадаю очі голубі,які сіяють наче небо,
Й твої уста такі ніжні
І наче,мед солодкі в тебе
Для мене Ти був ідеал
Який створила я для себе
Створила я його собі,
Бо так підказувало серце
Нажаль,вже зараз пустота
І тіільки згадка про минуле,
Але вона мене навчить ,
Як з гордістю іти в майбутнє.


Рецензии