Коли в обличчя б гарячий в тер

Коли в обличчя б`є гарячий вітер
і море огинає Херсонес,
земля природі подарує квіти,
пройде стежками навпростець.

Сплили  віки,  та сиві хвилі
цілують виступи колон,
назавжди впевнені у силі
вдивляючись в красу пілон.

завиті в мозаїчні давні фрески
злетять зображені птахи
а час все пам`ятає з честю
Ті давньогрецькі вітряки…


Рецензии