Немае вiчного

Немає вічного

Немає вічного нічого,
Не вічне людство і світи,
Та не турбує це нікого
Серед безладдя й суєти.

Для нас поїсти і попити
Та народити діточок
Є головним, щоби прожити
У миті вічності свій строк.

Усі думки і хвилювання,
Що зустрічаються в житті,
Загинуть з нами в час прощання
Й зотліють з нами в забутті.

Та ми надіємось на Бога
І закарбовуєм усе,
Що бачим із свого порога
І що  цінуємо за це.
02.04.03.


Рецензии