Я-крижинка

Проходить час і дні минають швидко,
З тобой не бачились, мабуть, уже давно
Я не сумую більше,Я-крижинка,
У цьому пафосному,чорному кіно.

Летять години, сипляться секунди,
З тобою ми тепер зовсім чужими стали
Я не чекаю більше, Я -крижинка,
Сказала я, сказала, і збрехала.

І ніби й сказано без рифми,
Та серце знову калатає,
Минає час,летять години
І все одно, тебе не вистачає...


Рецензии