Чому така

Слів запах меду так чарує він мене
Вони манять обман я відчуваю
Два слова і три крапки у думках
Я не дозволю не дозволю ні,ні,ні
Поставлю крапку, поставить хочу я
Ти як магніт від себе не пускаєш

               Пр 2р
Чому така чому така чому така
Я довіряюсь  за довіру нещаслива
Чому така чому така чому така
Все пробачаю, пробачаю і люблю
Не будь як вітер не ламай не кинь  калину



Не губи душу шепотіла я тобі
Не відпускала а любила все прощала
Тобі  я дарувала  всю себе
І шлях в сльозах від тебе прокладала

А завтра ти згадай про мене милий
Не приміряй мене немов взуття
Мене у бруд ти любий не втопчи
Підошвою твоєю щоб не була


     Пр  2р


Рецензии