Майбутн

Яке майбутнє нас чекає?
Що подарує нам життя?
Чи виправить усе зумієм?
Чи вже немає вороття?
Ці запитання нас турбують,
І хвилюватимуть завжди,
Лиш ті себе цим не здивують,
Хто не відчув в житті біди.
Минуле наше вже минуло,
Та наші дії, помилки
В наше майбутнєє пірнули
Й на віки з нами подумки.
Тож обережним будь, людино,
Обачним будь усе життя…
Адже в майбутнє все полине,
І буде вдосталь каяття.


Рецензии